Flekken Budapest módra sertéstarja Budapest. Ha akartok egy nagyon finomat enni és szeretitek, az igazén jó magyaros ízeket akkor próbáljátok ki ezt az igen egyszerű, de annál fino
Bélszín , vesepecsenye előkészítése, pácolása, sütése médium módra. Felhasznált alapanyagok: bélszín derék 450 g , 2 evőkanál mustár, páchoz 5 teáskanál étolaj, só, roppantott szí
Bélszín , vesepecsenye előkészítése, pácolása, sütése médium módra. Felhasznált alapanyagok: bélszín derék 450 g , 2 evőkanál mustár, páchoz 5 teáskanál étolaj, só, roppantott szí
Hús pácolás ,tarja pácolás , flekken pácolása
Sertés tarját pácoltam későbbi felhasználásra.Egy egy 7 napos pác , miután nagyon kellemes és porhanyós lesz a hús.Próbáljátok k
Hús pácolás ,tarja pácolás , flekken pácolása
Sertés tarját pácoltam későbbi felhasználásra.Egy egy 7 napos pác , miután nagyon kellemes és porhanyós lesz a hús.Próbáljátok k
Hús pácolás ,tarja pácolás , flekken pácolása
Sertés tarját pácoltam későbbi felhasználásra.Egy egy 7 napos pác , miután nagyon kellemes és porhanyós lesz a hús.Próbáljátok k