Gulyásleves Bográcsgulyás . Hozzávalók : 3 evőkanál mangalica vagy bármilyen zsiradék , 1.3 kg marhahús , lapocka, lábszár ,vagy nyak , 1.3 kg burgonya , 15 dkg sárgarépa , 10 d
Tojásleves csurgatott tojásleves amit ma az asztalra tettem a családnak és merem ajánlani nektek is akik még esetleg nem kóstoltátok volna ezt , az egyszerű de nagyon finom levest
Húsleves Daragaluskával
Egy hagyományos finom húslevest készítettem el a családomnak hétvégére.Gondolom ez mindenkinek bejön! Próbáljátok ki , akik még esetleg nem főztétek me
Lebbencsleves
Egyszerűen elkészíthető és nagyon finom lebbencsleves , aki még nem készítette el feltétlenül főzze meg ./ Szoky konyhája /
Hozzávalók:10-15 dkg füstölt sza
Bélszín , vesepecsenye előkészítése, pácolása, sütése médium módra. Felhasznált alapanyagok: bélszín derék 450 g , 2 evőkanál mustár, páchoz 5 teáskanál étolaj, só, roppantott szí
Bélszín , vesepecsenye előkészítése, pácolása, sütése médium módra. Felhasznált alapanyagok: bélszín derék 450 g , 2 evőkanál mustár, páchoz 5 teáskanál étolaj, só, roppantott szí
Grízgaluska Daragaluska .Gyerekkorom egyik kedvence volt, de a mai napig nagyon szívesen készítem és fogyasztom. Húsleveshez,csontleveshez de akár gombaleveshez is fantasztikusan i
Grízgaluska Daragaluska .Gyerekkorom egyik kedvence volt, de a mai napig nagyon szívesen készítem és fogyasztom. Húsleveshez,csontleveshez de akár gombaleveshez is fantasztikusan i